Αίτημα Προσφοράς

Θέλετε οικονομική προσφορά;

Λόγω της πολυπλοκότητας της κατασκευής των ετικετών, κοστολογούνται ανάλογα με το είδος της ετικέτας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Προκειμένου να λάβετε προσφορά θα πρέπει να σημειώσετε παρακάτω , την διάσταση, το πλήθος των χρωμάτων και την ποσότητα.

Αναλαμβάνουμε μικρές ποσότητες. Η ελάχιστη χρέωση αντιστοιχεί περίπου σε ποσότητα 1000- 1500τεμάχια/μέτρα για τις υφαντές και 2000-2500 τεμάχια/μέτρα για τις τυπωτές, οι ετικέτες φροντίδας 500-1000 τεμάχια. Αυτό εξαρτάται από το υλικό και τη διάσταση της ετικέτας/κορδέλας.

Μια σύντομη ενημέρωση για τις εφαρμογές των ετικετών:

Υφαντές ετικέτες, είναι οι ετικέτες που υφαίνονται σε αργαλειό, με ζακάρ που επιτρέπει την ταυτόχρονη ύφανση φόντου και γραμμάτων ή εικόνας. Είναι ετικέτες εξαιρετικά ανθεκτικές στον χρόνο, στις υψηλές θερμοκρασίες και είναι αυτές που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο από τους κατασκευαστές ενδυμάτων.

Οι τυπωτές ετικέτες είναι ετικέτες, oπου το λογότυπο τυπώνεται σε διάφορα υφάσματα και επιλέγεται ανάλογα με την χρήση που θέλουμε να κάνουμε. Κατά κύριο λόγο (όταν χρησιμοποιηθεί σατέν ύφασμα ή νάιλον) χρησιμοποιείται ως ετικέτα φροντίδας και σύνθεσης. Μάθετε περισσότερα

Επιπροσθέτως νέοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν και ετικέτες τυπωτές σε καμβά ή βαμβακερά υλικά για κυρίως ετικέτα. Μάθετε περισσότερα

Για να ολοκληρωθούν οι ετικέτες θα πρέπει να επιλέξουμε φινιρίσματα όπως (δίπλωμα στη μέση, δίπλωμα στις άκρες, θερμοκοπή, τραπέζιο), ή επεξεργασία για να μεταφέρονται με σίδερο δηλ θερμομεταφορά, να έχουν αυτοκόλλητο, χάραξη με λέιζερ, να έχουν υπόστρωμα, διακοσμητικό κοπτοράπτη. Αυτά είναι κάποια παραδείγματα μόνο.

Όσον αφορά τη συσκευασία μπορούμε να σας προμηθεύσουμε εμπορεύματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας δηλ σε ρολά, σακούλες ή κουτιά, ότι είναι ευκολότερο στην παραγωγική σας διαδικασία.

Ιδανικά θα ήταν να μας αναφέρετε για ποιο σκοπό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η ετικέτα έτσι ώστε να σας συμβουλεύσουμε ποιο είναι το καλύτερο υλικό για αυτή τη χρήση.

Εάν έχετε μακέτα/φωτογραφία, παρακαλούμε να μας την στείλετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Grapsas Logo

Παραγωγή & Showroom
Ολυμπιονικών 18 & Χελμού
152 35 Βριλήσσια, Αθήνα

Τηλ.: 210 8044250
210 8032907
210 6131865

Fax: 210 8042543

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.